FutureproofedCities gemeenten aan het woord

 
 
 
Testimonial Hans Bonte.png
 
We hebben voor FutureproofedCities gekozen, onder andere omdat we geloven dat de app ons kan helpen om de samenwerking tussen diensten en politiek rond klimaatplannen efficiënt en overzichtelijk te laten verlopen.
— Hans Bonte, Burgemeester VILVOORDE
 
 
Fotos klanten testimonials.002.jpeg
 
Voor ons lijkt het belangrijkst participatie en engagement. We denken dat we met FutureproofedCities onze inwoners beter kunnen betrekken bij onze klimaatacties door een verbeterde communicatie. Hierdoor wordt de drempel immers lager voor geïnteresseerde burgers.
— Klaas Geers, Duurzaamheidsambtenaar OVERIJSE
 
 
 
 
Testimonial Gerda Flo
 
FutureproofedCities geeft ons een goed beeld van waar we vandaag staan, met welke maatregelen en acties we al het meest CO2 besparing realiseerden en met welke maatregelen we nog het meest kunnen realiseren. Ook toont ons de app wat er in welke sector gebeurt, om te weten waar er op ingezet moet worden!
— Gerda Flo, Programmaregisseur Klimaatstad KORTRIJK
 
 
Testimonial Johan De Herdt
 
FutureproofedCities helpt mensen van verschillende departementen samen te werken op één gedeeld klimaatplan.
— Johan De Herdt, Projectmanager klimaat & duurzame stad ANTWERPEN
 
 
 
 
veronique souillaert
 
FutureproofedCities is een handig platform waar alles wat de Stad Brugge doet rond klimaat nu op één plaats gebundeld kan worden. Zo zijn onze burgers, bedrijven, maar ook andere stadsdiensten op de hoogte van onze klimaatacties!
— Véronique Souillaert, Klimaatcoördinator BRUGGE
 
 
Erica Lemmens
 
Dankzij FutureproofedCities kunnen we de vooruitgang van het klimaatplan opvolgen en tijdig ingrijpen of een tandje bijsteken indien de daling te traag verloopt. Dankzij de publieke site kan onze stad ook aan de burgers laten zien met welke acties we bezig zijn en waar zij zelf ook kunnen aan deelnemen. Zo gaan we samen voor het klimaat!
— Erica Lemmens, Dienst Leefmilieu HASSELT
 
 
 
 
Dirk Hoet
 
Met FutureproofedCities worden de maatregelen en acties in ons klimaatplan heel aanschouwelijk en visueel voorgesteld. Dat vereenvoudigt de communicatie over het plan en zorgt ervoor dat alle betrokken partijen meteen een duidelijk zicht krijgen op de geleverde inspanningen per sector.
— Dirk Hoet, Coördinator Klimaatcommunicatie OOSTENDE
 
 
Fotos klanten testimonials.008.jpeg
 
Dankzij FutureproofedCities maken wij onze klimaatacties sexy, zowel binnen de organisatie als in onze externe communicatie!
— Gawein Van Daele, Deskundige Milieu & Duurzaamheid ZAVENTEM
 
 
 
 
Fotos klanten testimonials.009.jpeg
 
Gedaan met als ambtenaar deel uit te maken van een te logge machine! Dankzij FutureproofedCities kunnen we de vinger aan de pols houden en zijn we mee in het klimaatverhaal.
— Duurzaamheidsambtenaar en gebruiker van de tool
 
 
Fotos klanten testimonials.009.jpeg
 
Naast de gebruiksvriendelijke tool voor de opvolging van alle maatregelen en acties, is futureproofedcities mijn directe link met andere steden en gemeenten om ‘best practices’ te delen. Met de aanwezige expertise achter de schermen kunnen we zo sneller en efficiënter concrete stappen zetten in onze duurzame ontwikkeling.
— Pascal Moons, Duurzaamheidsambtenaar VILVOORDE
 
 
 
 
 
FutureproofedCities staat voor ons gelijk aan ‘herladen’ tijdens onze tocht door de klimaatwoestijn
— Milieuambtenaar en gebruiker van de tool
 
 
 
FutureproofeCities