Ontwikkel & focus

 
 
 
 
 

Baseline emissie-inventaris upload

De baseline en monitoring emissie-inventaris (SEAP template) van jouw stad zijn al geupload voor jou. Als je die zelf wilt uploaden (bv. om stedelijke uitstoot toe te voegen) kan dat in een paar klikken.

 
 
 
 

Geschiedenis van de emissies

Jouw emissie-inventaris wordt direct vertaald in duidelijke visuals om de evolutie van de uitstoot van jouw stad in de tijd weer te geven.

 
 
 
 

Voorbeeld: Maatregelen toevoegen - in een paar klikken

Ontwikkeling van jouw klimaatactieplan 

Als je al een klimaatactieplan hebt, kan je dat systematisch en makkelijk configureren en direct aan de slag gaan met jouw team.

Jouw klimaatactieplan ga je typisch per sector organiseren. Onder elke sector worden maatregelen op maat gemaakt en aangepast aan de specifieke context van jouw stad, elk met een geschatte kost- en koolstofreductie. Deze helpen je doelen voor emissie- en kostenreductie te bereiken, maar creëren ook voordelen voor burgers, bedrijven en belanghebbenden.

 
 
 
 

Preset & aanpasbare actieplan

Om jouw leven gemakkelijker te maken, is een gestandaardiseerde set van maatregelen beschikbaar voor jouw stad. Deze maatregelen zijn nog volledig aanpasbaar en je kunt er zowel toevoegen als verwijderen.

Bij het opstellen van je klimaatactieplan, zal de emissie-inventaris als basis dienen voor de uitwerking ervan. Vervolgens kun je jouw plan snel beginnen uitbouwen door maatregelen te kiezen uit een groeiende lijst van bewezen maatregelen, waarvan je de details kan finetunen in functie van jouw ambities en de huidige context van jouw stad.

De verwachte koolstof- en financiële besparingen worden per maatregel automatisch berekend en weergegeven in de tijd.

 
 
 
 

Verwachte evolutie van jouw uitstoot

Ben je op koers met jouw klimaatplan of moet je nog een paar extra maatregelen uitvoeren om je doelen te bereiken?

Aan de hand van jouw baseline en monitoring emissie-inventaris (SEAP template) en de maatregelen die je hebt gekozen, zal je snel zien hoe jouw emissies geëvolueerd zijn en wat je kan verwachten de komende jaren in jouw stad.

 
 

 

Laatste updates

 
 
 

 
 

Vraag een demo

We kijken ernaar uit om de oplossing te vinden voor jouw uitdagingen. We kunnen niet wachten om te tonen hoe FutureproofedCities je daarbij kan helpen.