Monitor & manage

 
 
 
 

Concrete acties om aan de slag te gaan

Ten slotte koppel je acties aan elke maatregel van jouw klimaatplan.

Acties zijn concrete stappen die je zal nemen om de doelstelling van een maatregel te bereiken. Deze laten toe je werk te organiseren en politici, burgers, bedrijven en andere belanghebbenden te engageren om jouw maatregelen tot stand te brengen.

Voorbeeld: Serge organiseert een infosessie rond PV panelen

 
 
 
 

Voorbeeld: Laetitia heeft een maatregel gekozen en het doel en andere parameters een paar minuten geleden geüpdatet.

Samenwerken en het werk beheren

Met FutureproofedCities kan je als team samenwerken aan het klimaatplan door het te delen met verschillende departementen. De activity feed geeft een snel overzicht van wat er gebeurd is sinds je laatste bezoek.

Acties zijn toegewezen aan teamleden. Zo boek je stap voor stap vooruitgang en behoud je het overzicht over werk en verantwoordelijkheden.

 
 
 
 

Dashboards & visuals

Al jouw gegevens worden samengebracht in prachtige visuals om de vooruitgang en uitdagingen van het klimaatplan weer te geven. Het laat toe jouw duurzame succesverhalen te vertellen en de toekomstige evolutie van de emissies te evalueren. 

Een altijd up-to-date bron, met veel formats en visuals, die naar keuze zowel intern als extern gebruikt kunnen worden. Je hoeft geen presentatie meer te maken vóór je teamvergaderingen of om politici of anderen te updaten. Je kan ook delen van jouw publieke dashboards of actielijst integreren op jouw website.

Hoe kan het anders? 

 
 
 
 

Exporteerbare rapporten

Hoewel alle data online staat, kan je ook een printbare versie van jouw klimaatplan exporteren. Dit is een rapport over de evolutie van jouw uitstoot en je genomen acties, dat je bijvoorbeeld kan gebruiken om presentaties of vergaderingen voor te bereiden.

 
 
 
 

Integratie met andere platformen

Via onze API (Application Programming Interface) kan je data vanuit ons platform automatisch integreren met andere systemen.

 
api
 
 

 

Laatste updates

 
 
 

 
 

Vraag een demo

We kijken ernaar uit om de oplossing te vinden voor jouw uitdagingen. We kunnen niet wachten om te tonen hoe FutureproofedCities je daarbij kan helpen.