Deel & leer

 
 
 
 

Inspiratie opdoen

Laat je inspireren door tal van goede praktijken via ons blog en kom te weten wat wel en niet werkt in andere steden zoals de jouwe in de wereld, dichtbij en veraf. 

Op dezelfde manier kan ook jij kiezen om je maatregelen en vooruitgang te delen om zo andere steden te inspireren.

 
 
 
 

Van elkaar leren

Benieuwd hoe je collega's een bepaald project hebben aangepakt? Vraag het in FutureproofedCities rechtstreeks aan de groeiende community. Je kan een discussie starten, leren van de ervaringen van anderen of rechtstreeks chatten met andere gebruikers. Zo hoeft niet iedereen het warm water uit te vinden!

community.png
 
 
 
 

Webinars

We organiseren op regelmatige basis webinars rond bepaalde topics. Zo brengen we jou in contact met andere gemeenten en experts en krijg je inspiratie en tips rond verschillende thema's. Bekijk hier aan welke webinars je binnenkort kan deelnemen.

 
 
 
 

Tweejaarlijks event voor alle gebruikers

Twee keer per jaar brengen we alle gebruikers van FutureproofedCities samen tijdens onze FutureproofedCity Talks. Hier kan je in contact komen met andere gebruikers, netwerken en ervaringen delen. Ook luisteren we dan naar jullie suggesties, stellen we verdere ontwikkelingen voor en laten experten aan het woord.

U komt toch ook?

fpcity talk.JPG
 
 
 
 
 

Directe ondersteuning

Als je aan je klimaatplan aan het werken bent of als je jouw acties aan het beheren bent, wil je geen tijd verspillen. Wij bieden in-app chat ondersteuning aan om je direct feedback te kunnen geven. Die wordt achteraf ook per mail doorgestuurd zodat je nooit meer iets moet opschrijven.

 
 

 

Laatste updates

 
 
 

 
 

Vraag een demo

We kijken ernaar uit om de oplossing te vinden voor jouw uitdagingen. We kunnen niet wachten om te tonen hoe FutureproofedCities je daarbij kan helpen.