FutureproofedCities helpt steden
aantrekkelijker te worden en CO2 te reduceren

 
 
 
quadrant
 
 
 
 
 

Ontwikkel & focus

Als je al over een klimaatactieplan voor jouw stad beschikt, kan je dit op een eenvoudige en systematische manier configureren in de FutureproofedCities web app.
Indien je nog een klimaatactieplan moet opstellen, kan je dit ook in de FutureproofedCities web app doen. Je kiest voorgedefinieerde maatregelen, past ze aan aan je stedelijke noden en doelstellingen en kan meteen het resultaat zien.

Meer info

 
 
 

Monitor & beheer

Zodra jouw klimaatplan klaar is maakt FutureproofedCities het eenvoudig om jouw vooruitgang op te volgen en om het werk in te plannen en te verdelen binnen jouw team.

Meer info

 
 
 
 
 

Deel & leer

Je bent niet de enige die zijn uitstoot probeert te reduceren! In plaats van van nul te beginnen, raak geïnspireerd door tientallen goede praktijken. Leer van maatregelen die efficient of inefficient waren in andere steden. En als je wilt, deel ook je ervaring met andere steden en moed ze aan om je sporen te volgen.

Meer info

 
 
 

Betrek & doe

Met FutureproofedCities kan je eenvoudig updates delen en je burgers en bedrijven betrekken bij je klimaatacties. Kies waar je intern aan werkt en wat je extern deelt. Door eenvoudige up-to-date informatie en visualisaties kunnen inwoners de vooruitgang van de stad en de laatste acties volgen. Ze leren ook hoe zij kunnen bijdragen om je klimaatplan te realiseren.

Meer info

 
 
 
 
 

Maak een afspraak voor een demo

We kijken ernaar uit om de oplossing te vinden voor jouw uitdagingen. We kunnen niet wachten om te tonen hoe FutureproofedCities je daarbij kan helpen.